BUCKET

What’s on your list?

na veel gereisd en bij honderden wijnhuizen gewerkt te hebben, droomde marco tiggelman van zijn eigen wijn, al ver voordat de term BUCKET list was uitgevonden. zijn idee voor BUCKET kwam pas echt tot leven na een bezoek aan een klein biologisch wijnhuis in mallorca dat ons in staat stelde de eerste oogst te blenden. de droom werd werkelijkheid.

ALTIJD OP ZOEK NAAR DE MOOISTE PLEKKEN

niet alleen wijn maken is onze passie, ook zijn we gek van water en zo zeilen we graag van de ene naar de andere druif. wij nemen u mee op onze reis naar iconische wijn-bestemmingen en blenden deze ervaring voor u in een fles.

in beide gevallen is het exacte plekje op aarde van groot belang. op het etiket komen onze passies samen. met een nautische knipoog vermelden we de GPS co-ordinaten die de herkomst van de druiven toont in de vorm van een moderne kompasroos.

WORDT BUCKETEER

een groeiende community van BUCKETEERS draagt BUCKET een warm hart toe. graag horen we ook over jullie BUCKET list. deel je mening op onze facebook of instagram pagina en inspireer de wereld!

fans worden beloond met de laatste nieuwtjes en zijn van harte welkom aan boord!

BUCKETEER >>

THE CREW

Marco Tiggelman
Marco Tiggelman
mr. bucket heeft een lange carriere achter de rug. na eerst een twintigtal jaren in de fmcg te hebben gewerkt en vele strategische vraagstukken verder, krijgt hij begin van de 21ste eeuw eindelijk zijn zin om als directeur europa voor de australian wine & brandy corporation zijn wijnpassie te volgen. in 2008 lanceert hij zijn wijn marketing agency viniumwines waar hij honderden wijnhuizen van consultancy voorziet. als een fervent zeiler en deelnemer aan talloze regatta’s besluit hij om in 2014 zijn passies van wijn en zeilen samen te voegen in BUCKET.
Roland Huisman
Roland Huisman
roland is onze in-house grafisch ontwerper. hij denkt altijd out of the box en is niet vies van een wijntje. in zijn vrije tijd zit hij het liefst op het water, dus als het even kan vindt je hem ook aan boord van BUCKET.
Klaus Brandner
Klaus Brandner
klaus, or liefkozend ‘klausi’ is verantwoordelijk voor onze ‘online’ aanwezigheid en heeft de website ontwikkeld. met zijn master in it is hij een echte wizard en is er geen uitdaging te groot. we houden ons graag op de hoogte van de laatste mogelijkheden en zijn uiteraard ook op facebook en instagram te vinden.
Jan Willem Richelmann
Jan Willem Richelmann
jan willem ondersteunt het bucket team vanuit zijn thuisbasis in mallorca. zijn uitgebreide ervaring in wijn toerisme biedt ons een unieke gelegenheid om BUCKET blending sessions op de kaart te zetten.
Michael Koekebakker
Michael Koekebakker
onze eigen sommelier en tegelijkertijd onze trotse merk ambassadeur zit veel op de weg om prospects en klanten te bezoeken. hij heeft gedreven hospitality kennis en is niet bang om dit te gebruiken. zijn ervaring in de horeca varieert van het managen van wine bars tot wijnkaarten voor restaurants en alles daar tussenin, een zeer gewaardeerde kracht binnen ons team.