BUCKET

What’s on your list?

na veel gereisd en bij honderden wijnhuizen gewerkt te hebben, droomde marco tiggelman van zijn eigen wijn, al ver voordat de term BUCKET list was uitgevonden. zijn idee voor BUCKET kwam pas echt tot leven na een bezoek aan een klein biologisch wijnhuis in mallorca dat ons in staat stelde de eerste oogst te blenden. de droom werd werkelijkheid.

ADOPTEER EEN WIJNSTOK

BUCKET vineyards biedt een adoptie programma aan voor  ‘friends of the vineyard’, ook genoemd als BUCKETEERS . Adopteer nu een minimum van 10 wijnstokken en wordt deelgenoot van BUCKETvineyards.

Zo lang als uw investering in BUCKETvineyards voortduurt, heeft u recht op een jaarlijks wijndividend van 10% op uw inleg. Maar het belangrijkste is dat u met de adoptie een gratis verwenpakket voor uw stokken ontvangt. kom bij ons snoeien, plukken, aaien of met een grassprietje in uw mond tussen de druiven liggen. genieten !

Als u meer wilt weten over ons ADOPT A VINE program, stuurt u ons een bericht naar vineyards@bucketwines.com

ALTIJD OP ZOEK NAAR DE MOOISTE PLEKKEN

niet alleen wijn maken is onze passie, ook zijn we gek van water en zo zeilen we graag van de ene naar de andere druif. wij nemen u mee op onze reis naar iconische wijn-bestemmingen en blenden deze ervaring voor u in een fles.

in beide gevallen is het exacte plekje op aarde van groot belang. op het etiket komen onze passies samen. met een nautische knipoog vermelden we de GPS co-ordinaten die de herkomst van de druiven toont in de vorm van een moderne kompasroos.

THE CREW

Marco Tiggelman
Marco Tiggelman
mr. bucket heeft een lange carriere achter de rug. na eerst een twintigtal jaren in de fmcg te hebben gewerkt en vele strategische vraagstukken verder, krijgt hij begin van de 21ste eeuw eindelijk zijn zin om als directeur europa voor de australian wine & brandy corporation zijn wijnpassie te volgen. in 2008 lanceert hij zijn wijn marketing agency viniumwines waar hij honderden wijnhuizen van consultancy voorziet. als een fervent zeiler en deelnemer aan talloze regatta’s besluit hij om in 2014 zijn passies van wijn en zeilen samen te voegen in BUCKET.
Roland Huisman
Roland Huisman
roland is onze in-house grafisch ontwerper. hij denkt altijd out of the box en is niet vies van een wijntje. in zijn vrije tijd zit hij het liefst op het water, dus als het even kan vindt je hem ook aan boord van BUCKET.
Klaus Brandner
Klaus Brandner
klaus, or liefkozend ‘klausi’ is verantwoordelijk voor onze ‘online’ aanwezigheid en heeft de website ontwikkeld. met zijn master in it is hij een echte wizard en is er geen uitdaging te groot. we houden ons graag op de hoogte van de laatste mogelijkheden en zijn uiteraard ook op facebook en instagram te vinden.
Jan Willem Richelmann
Jan Willem Richelmann
jan willem ondersteunt het bucket team vanuit zijn thuisbasis in mallorca. zijn uitgebreide ervaring in wijn toerisme biedt ons een unieke gelegenheid om BUCKET blending sessions op de kaart te zetten.
Flore Engels
Flore Engels
flore is vaak in de wijngaard te vinden. met haar groene vingers en liefde voor het land vertroetelt ze de alle stokken met veel plezier. altijd een vrolijke lach en een prinses in de keuken. kom je eens kennismaken?