EBURON | BUCKET

Na een halve eeuw al voor vele wijnhuizen over de hele wereld gewerkt te hebben, droomden wij stiekem van onze eigen wijn. De blends uit verschillende landen die sinds een aantal jaren onder de naam BUCKET worden verkocht, krijgen binnenkort een grote broer EBURON die met druiven uit onze eigen wijngaard gemaakt zullen worden.

ADOPTEER EEN WIJNSTOK

EBURON biedt een adoptie programma aan voor  ‘friends of the vineyard’. Adopteer nu een minimum van 10 wijnstokken en wordt deelgenoot van EBURON estate.

Zo lang als uw investering in EBURON voortduurt, heeft u recht op een jaarlijks wijndividend van 10% op uw inleg. Maar het belangrijkste is dat u met de adoptie een gratis verwenpakket voor uw stokken ontvangt. kom bij ons snoeien, plukken, aaien of met een grassprietje in uw mond tussen de druiven liggen. genieten !

Als u meer wilt weten over ons ADOPT A VINE program, stuurt u ons een bericht naar vineyards@eburonestate.com

KIJK MEE IN ONZE WIJNGAARD

kijk hier live mee in onze wijngaard met onze webcam. als je geluk hebt staan er schapen op je scherm, die lopen bij ons vrij rond in de maanden october tot april. geniet ervan!

THE CREW

Marco Tiggelman
Marco Tiggelman
Marco heeft een lange carriere achter de rug. Na een twintigtal jaren in de chocolade, snoepjes en kaas te hebben, neemt hij in 2003 de overstap naar de wijnsector om met zijn viniumwines agency zijn wijnpassie te volgen en vele wijnhuizen te adviseren. Een aantal jaren later blend hij bij een aantal klanten zijn eerste wijnen onder de naam BUCKET om in 2021 met een eigen wijngaard in Tongeren EBURON te lanceren.
Paul Molleman
Paul Molleman
Paul is BUCKET’s nieuwe partner en co-founder van EBURON estate. Met 30 jaar ervaring op de Europese wijnmarkt, als promotor van “California Wines”, richt hij zich meer op de zakelijk kant van EBURON. Je komt hem natuurlijk ook tegen in de vineyard en de winery, met een snoeischaar of een glas wijn in de hand.
Roland Huisman
Roland Huisman
Roland is onze in-house grafisch ontwerper. Hij denkt altijd out of the box en is niet vies van een wijntje. Hij is vaak in de wijngaard te vinden en steekt zijn handen graag uit de mouwen.
Flore Engels
Flore Engels
Flore is vaak in de wijngaard te vinden. Met haar groene vingers en liefde voor het land vertroetelt ze de alle stokken met veel plezier. Altijd een vrolijke lach en een prinses in de keuken. Kom je eens kennismaken?
Jan Willem Richelmann
Jan Willem Richelmann
Jan Willem ondersteunt het team vanuit zijn thuisbasis in Mallorca. Zijn uitgebreide ervaring in wijn toerisme biedt ons een unieke gelegenheid om de blending sessions op de kaart te zetten.
Klaus Brandner
Klaus Brandner
Klaus, or liefkozend ‘Klausi’ is verantwoordelijk voor onze ‘online’ aanwezigheid en heeft de website ontwikkeld. Met zijn master in it is hij een echte wizard en is er geen uitdaging te groot. We houden ons graag op de hoogte van de laatste mogelijkheden en zijn uiteraard ook op Facebook en Instagram te vinden.